Automate your Marketing
with Womplify




 
shacha's FotoPage

By: shacha snza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Nov-2008 05:17 Email | Share | | Bookmark
Fara's Wedding Day...

 
 
 
View all 139 photos...
Alkisah tersebut la kisah...Fara Nina Ramli telah selamat di ijabkabulkan bersama Shahril Anuar..
Bertempat di Taman Jasa,Bt.Caves...

Congrats to the Pengantin Baru...


Sunday, 29-Jun-2008 02:51 Email | Share | | Bookmark
Shafin's Wedding

 
 
 
View all 43 photos...
Wow wow wow and wow...itu jer yang aku leh cakap....marvellous...wonderful....wowweeeee...

apa aku merepek ni....sorry la kekawan....gambar pengantin sedikit cuma....hahaha....

jangan marah yer...takper...nanti aku suruh keirun upload gambar dia gak..




Friday, 23-May-2008 05:57 Email | Share | | Bookmark
Cute Erisya and reunion dinner

 
 
 
View all 22 photos...
Rasa cam semalam jer baru kenal diorang ni....but the truth is..it's already 10 years..so many memories....but now the best one is Watie and Am dah ada junior...Nur Erisya Qistina..
geram weh tgk dia...Actually our anniversary date is 20th May 2008...start from the PTPL ampang...PRe diploma....anyway...i hope that we still be friend forever...


Sunday, 30-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fara Nina Engagement Day

Congrats


Friday, 21-Dec-2007 19:45 Email | Share | | Bookmark
Bila artis yang datang beraya kat rumah kita..ni lah jadinyer...

 
 
 
View all 66 photos...
Pagi raya tu di riuhkan lagi bila Syawal AF5 datang rumah atuk..maksu aku yang call mak dia suruh mai rumah..yerlah..syawal pun dah lama tak datang berhari raya since dia form 3 rasanyer...
dalam kul 3 lebih..kitaorang gi air terjun dekat2 rumah...hujan plak...so tak lama sangat kat sana...then..balik tu ada gotong royong yang perlu dibuat...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net